Wildtimer

WILDTIMER GOKKAST

De Wildtimer gokkast kan gespeeld worden in normale versie of extra brede versie. Het betreft hier een klassieke gokkast met beneden- en boven spel. Je kan voor echt geld spelen maar ook in fun mode om zo eerst de gokkast uit te testen alvorens je geld overmaakt via iDeal. Een mystery winst en wild symbolen zorgen voor snellere combinaties en hogere winsten.

Beneden speel je op deze online gokkast met 1 winlijn en een credits inzet van 1. Met de sterren op iedere willekeurige positie kan je 20 punten ontvangen. Het bar symbool kan beneden als wild gelden als het achter twee gelijke symbolen terecht komt.

Boven speel je met een inzet van 5 of 20 op 5 winlijnen. Bij een inzet van 5 credits kan het wild symbool niet mee helpen voor combinaties. Als je de inzet verhoogt naar 20 credits per draai kan je het wildtimer symbool in plaats van ieder symbool plaatsen.

Je kunt zelf bepalen of je punten rustig opspaart bij het benedenspel of direct op kies spel klikken om boven te spelen zonder te sparen. Wanneer je direct boven speelt en maximaal inzet maak je ook meer kans op hoge winsten. Neem meer risico op de Wildtimer gokkast en wie weet wordt je saldo goed gevuld!

iDeal Casinos