Magic Circle

Magic Circle gokkast

Magic Circle gokkast onlineDe Magic Circle gokkast met bonusspel is erg populair onder de spelers. Ook jij kunt deze gokkast nu online spelen. Het beneden en boven spel zitten op de drie rollen en drie rijen in één. Je kan hierbij de inzet verhogen naar 5 of 10 om kans te maken op het bonusspel. Als je met een inzet van 5 credits per keer speelt kan je met drie rode of drie blauwe ster symbolen op willekeurige positie het bonusspel starten. Wil je sneller kans maken hierop dan dien je met een inzet van 10 te spelen waardoor met drie ster symbolen van rode of blauwe kleuren het spel al wordt gestart.

Niet alleen het bonusspel kan geactiveerd worden met een hogere inzet, maar ook de prijzen worden hoger. Als je met een inzet van 5 speelt geldt het kers symbool bijvoorbeeld als 10, maar speel je met een inzet van 10 dan geldt het als 25 punten. Hoe hoger je speelt, hoe hoger de prijzen zullen zijn op de Magic Circle Gokkast. Wil je zelf deze spannende Tanzoo gokkast spelen, klik dan op het spel hierboven en speel direct in volledig scherm of kleine versie ervan. Linksboven in wordt de inzet weergegeven die je zelf bepaald.

Wanneer het bonusspel wordt gestart kan je op een rode stop knop op het rad klikken. De eerste lijn heeft winsten van 20 credits, de tweede lijn 100 credits en de buitenste lijn 200 credits. Als je eenmaal bij de buitenste lijn bent belandt door het lichtgevende vak te laten stoppen op het rad kan je heel snel winsten behalen. Ook is het mogelijk dat je op het stop vlak eindigt waardoor het bonusspel ten einde zal zijn. De Magic Circle gokkast is spannend, populair en heeft leuke geluidseffecten aanwezig, speel vandaag nog op deze online gokkast van Tanzoo!

iDeal Casinos