Slotpartners gokkasten met iDEAL & telefoon

Als je graag spannende gokkasten speelt welke ook nog eens erg veilig zijn dan zijn de Slotpartner gokkasten online de perfecte keus. Hieronder zie je zes gokkasten staan van deze aanbieder, deze zijn het meest bespeeld van allemaal. Veel spelers zijn je voor gegaan met het spelen op gokkasten zoals de Oldtimer, Magic Circle, Wildtimer en Random Runner. Er wordt een flash versie geboden waarbij het mogelijk is om vanuit je browser te spelen. De software die gebruikt wordt is van ongekende kwaliteit. Ga spelen via iDeal, telefoon of paysafecards binnen enkele minuten.

Revolution
Magic Circle
Random Runner
Goldlines
Oldtimer
Wildtimer

Flash gokkasten

Flash software biedt u de mogelijkheid om te gokken op gokkasten vanuit je browser, hierdoor speel je snel, stabiel en kan je gemakkelijk navigeren naar andere gokkasten. Speel hierboven gokkasten of andere van de aanbieder Slotpartners op de site zelf. Wanneer je op een gokkast bent belandt in flash versie kan je op de gokkast zelf naar andere spellen toe gaan die in het menu staan weergegeven. Kies bij het spelen uit een "full screen mode" of "normale versie". Gokkasten van Slotpartners zijn erg overzichtelijk en voorzien van gebruikersgemak.

Gokkast in funmode spelen

De gokkasten zijn in fun mode te spelen. Je ontvangt 20 oefen credits om te spelen. Zo leer je de gokkast goed kennen en hoef je nog geen geld te storten om de daadwerkelijke uitbetalingspercentage te zien. Bij dit gratis spel zal de uitbetaling hetzelfde zijn als dat je voor echt geld aan het spelen bent.

Gokkasten voor geld

Stort eerst credits om te spelen voor echt geld op de slotpartner gokkasten. Bel één van de onderstaande nummers met je mobiel of ga storten via sms, iDeal en paysafecard. Ontvang bij het spelen je eigen unieke code welke je op de telefoon in moet toetsen, wacht enkele seconde totdat je tegoed wordt bijgeschreven en ga spelen op de gokkast. Wanneer je aan het spelen bent kan je altijd nieuwe credits bijkopen. Wanneer je stopt met spelen zullen de credits die je nog hebt automatische opgeslagen worden op je eigen account of telefoonnummer.

Uitbetalen op gokkasten van slotpartners

Wanneer je een bedrag hebt gewonnen kan je al vanaf 10 euro (100 credits in totaal) uitbetalen. Laat het geld op je bank of giro rekening uitbetalen en zie het al binnen enkele dagen verschijnen. Credits storten en laten uitbetalen gaan via diverse veilige manieren en het is erg eenvoudig en snel.

Waarom Slotpartner gokkasten spelen?
Wanneer je met zekerheid veilige gokkasten wilt spelen ben je aan het juiste adres Niet alleen offline, maar ook online is het aanbod groot wat betreft gokkasten. Zo kan je ook overal op het Internet gokkasten spelen via meerdere aanbieders. Wij hebben de gokkasten voor je klaar staan die iDeal ondersteunen.

Pluspunten

  •     Overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk
  •     Makkelijk navigeren naar andere gokkasten
  •     Ruim spelaanbod, welke in het menu op de gokkast wordt aangegeven
  •     Gratis gokkasten spelen, voor kleine bedragen en voor geldiDeal Casinos